Kwartet met Joop Boxstart. Foto: PR
Kwartet met Joop Boxstart. Foto: PR (Foto: )

Liedjes in het dialect met verhalen, anekdotes, en veel humor

WEHL - Zondagmiddag 17 maart vanaf 14.00 uur zijn Joop Boxstart en Theo Scholten met hun muzikaal gezelschap in de toneelzaal van het Beatrixcentrum in Wehl. 'Nao de soep' is een tweeënhalf uur durende show met liedjes in het dialect met verhalen, anekdotes, emotie, en veel humor.

De heren gaan terug in de tijd maar staan ook stil met de de hedendaagse gebeurtenissen en kijken weer vooruit. Want elke seconde dat je je druk maakt over het verleden gaat af van de toekomst. Het gedeelte 'Beloofdeland' gaat over de zeespiegelstijging waardoor Nederland onder water komt te staan, en er een exodus op komst is van de westerlingen op zoek naar een droge plek in het hoger gelegen Liemers en Achterhoek. 'Verdwenen geest' gaat over de toenemende dementie in onze steeds ouder wordende samenleving. Alles verpakt met satire en humor. Het muzikale gezelschap bestaat uit John te Dorsthorst, Peter Loeters, Marcel Tiemessen, Theo Scholten en Joop Boxstart. Beeldpresentatie is in handen van Marcel Horsting.
Kaarten kosten 15 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Koningin Beatrixcentrum en warenhuis Frans Jansen. Reserveren kan ook via de Facebookpagina van 'Joop Boxstart'.

Meer berichten