Rijbewijskeuring 75+ Varsseveld valt uit

VARSSEVELD - De voor zaterdag 16 maart aangekondigde Rijbewijskeuring in Den Es te Varsseveld, georganiseerd door SBOIJ namens de ouderenbonden, gaat niet door. De keuringsarts heeft zich op het laatste moment en zonder opgaaf van redenen teruggetrokken en de samenwerking met SBOIJ beëindigd. Het gaat niet lukken om voor 16 maart een vervanger te vinden.

Het bestuur van SBOIJ zal zaterdag van 9.00 uur tot 11.00 uur in Den Es aanwezig zijn voor nadere informatie en het beantwoorden van vragen, mede omdat mogelijk niet alle aanmelders op de hoogte konden worden gesteld van het uitvallen van de keuringsdag. Het advies is om de gedane aanmelding in te trekken en zich bij een andere instantie te laten keuren om geen vertraging op te lopen in de verlenging van het rijbewijs.
Daarvoor zijn beschikbaar dr. J.Termaat, keuringsarts te Zelhem: 0314-620291; Regelzorg; hier kan men direct een afspraak maken voor een keuring in de buurt. Afspraak maken door te bellen naar het landelijke afsprakenbureau 088-2323 300 (tijdens kantooruren), of via de website: www.regelzorg.nl. Wie zich hier laat keuren ontvangt een nota, waarmee de kosten mogelijk bij de ziektekostenverzekering kunnen worden gedeclareerd. Derde mogelijkheid is de eigen huisarts.

Meer berichten