Vacatures bij Vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - De Wereldwinkel Doetinchem zoekt een enthousiaste vrijwilliger die een bijdrage wil leveren aan 'eerlijke handel' en hier als bestuurslid invulling aan wil geven. Die bijdrage bestaat uit deelname aan de bestuursvergaderingen, meedenken en beslissen zodat de organisatie goed kan functioneren. Het kost twee tot vier uur per week. De kandidaat moet sociaal vaardig zijn, zelfstandig kunnen werken, over een computer beschikken en daarmee om kunnen gaan.

Wie gauw contact maakt en een dienstverlenende instelling heeft is welkom bij het Openbaar Vervoer en Speelgoedmuseum, dat enkele gastvrouwen/heren zoekt. Zij verwelkomen de bezoekers, voorzien hen van informatie en leiden ze rond in het museum. De openingstijden zijn van 12 tot 17 uur. In overleg worden de werkmomenten bepaald. Het is ook mogelijk om te helpen tijdens andere activiteiten.
Het Oogcafé Achterhoek is er voor mensen met een visuele beperking, om elkaar in 't Brewinc te ontmoeten. De coördinator daar kan wel een handje hulp gebruiken van een gastvrouw/heer tijdens bijeenkomsten, bij het maken van aantekeningen en het verzorgen van de ledenadministratie. Er vinden vier tot zes bijeenkomsten per jaar plaats. Buiten de bijeenkomsten is er gemiddeld een uur per week inzet nodig.
Wie belangstelling heeft voor één van deze vacatures kan rechtstreeks contact opnemen met de organisatie of voor meer informatie op de website kijken. Meer info ook tijdens het inloopspreekuur, op dinsdag en vrijdag van 9 tot 12 uur aan de Terborgseweg 21 in Doetinchem. E-mail: info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl, tel. 0314-366734.

vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten