Feestweken bij Willem’s Corner

Doetinchem - Deze week opent Cafetaria – lunchroom Willem's Corner de deuren officieël. De eigenaar van Willem's Corner is Jan Willem Deckert, een bekend gezicht uit de regio en bekend van vele kermissen, braderieën en andere evenementen uit de regio waar de snackwagens van WD Snacks vaak aanwezig zijn.

"Ik heb altijd al de wens gehad, om naast de snackwagens, ook een eigen lunchroom of cafetaria te hebben. Toen kwam deze locatie op mijn pad en was de keuze snel gemaakt. Een ideale combinatie. Bij Willem's Corner willen we de mensen gewoon lekker laten eten. Of dat nou een goed belegd broodje is, een lekkere snack of een ander gerecht van onze menukaart", aldus Jan Willem. "En om de mensen kennis te laten maken met Willem's Corner hebben we de komende we heerlijke acties op de planning staan. Van 12 tot en met 17 februari is er dagelijks een nieuwe, smakelijke actie. Na de feestweek volgen er nog 4 weken lang aantrekkelijke aanbiedingen. Van 19 tot en met 24 februari is er een familiediner, 4 friet met mayo en/of curry en 4 snacks, keuze uit frikandel, kroket, bami of kaassouflé, voor slechts tien euro. Van 26 februari tot en met 3 maart bij besteding van minimaal 10 euro één milkshake gratis. Van 5 tot en met 10 maart Willem's uitsmijter voor slechts 5 euro. En als afsluiting van 12 tot en met 17 maart bij aankoop van een kidsbox, 3 extra spaarmunten, zodat de kleintjes nog sneller sparen voor een leuk cadeau. Tevens is het gehele weekend voor de kleine bezoekers een springkussen aanwezig. Bezoek ons op Facebook Willems Corner of bezoek de website www.willemscorner.nl voor alle dagacties".  

Deckert Evenementenservice, voor al uw (buurt)feesten, partijen en evenementen
Deckert Evenementenservice is in het bezit van meerdere luxe mobiele snackwagens die de grote toestroom  van bezoekers op evenementen met gemak voorzien van de lekkerste snacks, luxe broodjes en/of vis.

Arrangementen
Een compleet bedrijfs- of buurtfeest, trouwpartij, verjaardags- of jubileumfeest voor een vast laag bedrag per persoon. (minimaal 25 personen.) Denk bijvoorbeeld aan een All-inclusief arrangement wat bestaat uit 2 uur onbeperkt genieten. Naast een uitgebreid snack assortiment kunt u ook kiezen voor luxe broodjes en/of vis.

Kinderfeestje
Regel nu een patatkraam op locatie en geniet van een heerlijke zak patat met snack samen met je vriendjes. Indien gewenst regelen wij, als klap op de vuurpijl, ook een springkussen of een vrolijke clown, die plotseling verschijnt op jouw feestje. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor alle feestgangers.

Feest aankleding
Heeft u al over de aankleding van uw feest nagedacht? Want ook voor statafels, banken, partytenten, feestverlichting en springkussen bent u bij ons aan het juiste adres. Niets is te gek. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, scholen en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 1369 0528 of bezoek de website www.wdsnacks.nl

Willem's Corner
Houtsmastraat 167
7002 KD Doetinchem
Telefoon 0314-645306
www.willemscorner.nl
Facebook WILLEMS CORNER  
Openingstijden Dinsdag tot en met zondag 11.30-21.00 uur

Meer berichten