Foto:

Sfeervol kerstconcert Wehls Gemengd Koor

WEHL - Het Wehls Gemengd Koor geeft op 18 december een sfeervol kerstconcert in Zorgcentrum Oldershove aan het. Raadhuisplein 100 in Wehl. De aanvang van dit feestelijke kerstconcert is 19.30 uur.

Er zijn kaarten verkrijgbaar aan de zaal en bij de entreeprijs van 3,50 euro is een kopje koffie of thee inbegrepen.
Een jaar geleden is het Wehls gemengd koor erin geslaagd om Miriam Versteegen als dirigent te contracteren. Miriam is al 20 jaar actief als pianolerares en koordirigent. Ze heeft onder meer enkele bekende solisten begeleid, zoals Marco Bakker en Ernst-Daniël Smid. Miriam dirigeert en speelt tegelijkertijd piano.

Onder haar bezielende leiding heeft het ruim 45 leden tellende (vierstemmige) koor een breed repertoire van kerstliederen ingestudeerd, dat op 18 december ten gehore gebracht zal gaan worden. Van het overbekende, niet weg te denken 'Stille Nacht' in het Duits tot aan het onroerende 'De kleine trommelaar'. Engelse, Duitse en Nederlandstalige liederen zullen de revue passeren en de bezoekers het kerstgevoel geven.

Het concert is in de zaal van Zorgcentrum Oldershove op dinsdag 18 december vanaf 19.30 uur. Bezoek ook de website: http://www.wgk-wehl.nl/.

Meer berichten