Helden om de Hoek Rabobank bij Graafschap College

REGIO - Op maandag 19 november houdt Rabobank Graafschap haar jaarlijkse vrijwilligersevent Helden om de Hoek. Het event wordt samen met de Vrijwilligerscentrale Doetinchem georganiseerd en vindt plaats bij het Graafschap College, Maria Montessoristraat in Doetinchem. Het wordt een feestelijke avond waar vrijwilligers ook weer teruggaan de schoolbanken in. Letterlijk. Na een plenair gedeelte starten twee workshoprondes in de diverse lokalen van het schoolgebouw.

Onderwerpen als 'Hoe bereik ik meer sponsors met minder moeite, hoe breng ik mijn vrijwilligerswerk in kaart en stel ik mijn aanpak bij of welke rol heb je als bestuurder' komen in de workshops aan de orde. In totaal worden zeventien workshops georganiseerd door diverse partijen, waaronder NOC NSF.
Het jaarlijkse vrijwilligersevent organiseert Rabobank Graafschap vanuit de maatschappelijk betrokkenheid bij het verenigingsleven. Als supporter van de Achterhoekse Sport en Cultuur draagt zij alle verenigingen en stichtingen een warm hart toe.
Verengingen en stichtingen kunnen zich tot 31 oktober aanmelden. Hiervoor geldt vol is vol.
Verenigingen die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met communicatie.graafschap@rabobank.nl.

Meer berichten