Foto:

Clash in 4C op donderdag en jacht op eerherstel voor Silvolde en DZC'68

GAANDEREN – Voor de bezoekers op Sportpark de Pol in Gaanderen was het afgelopen zondag genieten van een doelpuntenfestival bij de wedstrijd tussen VVG`25 en MEC uit Miste. Na het laatste fluitsignaal stond de eindstand van 8-2 op het scorebord. "Bij de rust stond het al 4-2", laat VVG-speler Ramon Pastoor weten, die zelf de zevende treffer voor zijn rekening nam.

Door John van der Kamp

"We konden lekker voetballen op kunstgras tegen MEC, dat met 'lange halen en snel thuis' ons wilde verrassen." Donderdagavond ontvangt VVG `25 mede-koploper in 4C 't Peeske uit Beek. Deze wedstrijd is naar voren gehaald in verband met de Oktoberfeesten. De aftrap is om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Marco Rabelink.
Voor DZC`68 is de competitie niet al te best begonnen. Bij de seizoensopening werd thuis van Barneveld verloren. Afgelopen zaterdag in Hierden stond DZC`68 na het laatste fluitsignaal wederom met lege handen. "Barneveld schat ik bij de top en tegen Hierden hadden we minimaal een punt verdiend", is de reactie van DZC-trainer Steven Verheijen. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen koploper NSC Nijkerk. "Ondanks de twee nederlagen, kijken we met vertrouwen vooruit. Een winnaar is iemand die opstaat, als hij eigenlijk niet meer kan. Ik denk dat DZC 1 daar wel voor staat."
Hoofdklasser Silvolde slikte vier nederlagen op rij en moet zondag weer eens punten gaan pakken. Bij winst op RKHVV uit Huissen kan men een fiks aantal plaatsen stijgen op de ranglijst. Het duel op De Munsterman begint om 14.00 uur.

Meer berichten