Koor Janboel is klaar voor twaalfde Korenfestival. Foto: Ronald Falke
Koor Janboel is klaar voor twaalfde Korenfestival. Foto: Ronald Falke

Koor Janboel houdt twaalfde korenfestival

GAANDEREN - Koor Janboel uit Gaanderen houdt zijn twaalfde korenfestival op zondag veertien oktober in zalencentrum Het Onland aan de Rekhemseweg in Doetinchem. De deuren van dit feestpaleis staan vanaf 12.00 uur open om de bezoekers vanaf 12.30 uur, samen met Gemengd Gezelligheidskoor Schouder aan Schouder uit Ruurlo en Gezelligheidskoor De Aladna's uit Aalten, een feestelijk programma te brengen.

Liefhebbers van het Nederlandstalige repertoire die graag met die liedjes meezingen zitten komende zondag goed. Zij kunnen de uitdaging mee aangaan om dan het grootste Nederlandstalige koor van de Achterhoek te vormen. Tegen 16.45 uur zullen al de deelnemende koren in samenzang met het publiek drie zeer bekende Nederlandstalige toppers ten gehore brengen. De zaal wordt vergroot door het plaatsen van een tent achter tegen de zaal aan waardoor er zo'n 150 bezoekers meer dan vorig jaar een plaats kunnen vinden bij dit gratis toegankelijke festijn. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de steun van vele sponsors.

De klanken van zo'n zestig Nederlandstalige liedjes galmen door het Onland en zorgen dat liefhebbers een geweldige middag zullen beleven. Zorg ervoor op tijd aanwezig te zijn.
Wie na het beleven van deze middag interesse heeft om Koor Janboel te komen versterken is van harte welkom op de woensdagavond in het gebouw van TTV Orion in Gaanderen. Meer informatie -bijvoorbeeld over het Meedoen-arrangement van gemeente Doetinchem- is telefonisch te verkrijgen via 0315 – 32 86 87 of via een mail naar info@janboel.org. Meer info over dit festival staat op www.janboel.org.

Meer berichten