Vacatures Vrijwilligerscentrale Doetinchem

DOETINCHEM - Ook deze week weer een greep uit de vacatures van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem.

Elver zoekt regelmatig mensen die het leuk vinden om iets voor hun cliënten te betekenen. Er zijn diverse vacatures, denk hierbij aan de inzet als chauffeur en ter verdere ondersteuning. Of als maatje gezellig er samen op uit gaan, om heerlijk buiten fietsen op een tandem of op een dubbele driewieler (fun to go fiets), zwemmen of gaan wandelen. De inzet is voor sommige vacatures op een vast moment en/of wordt in overleg gepland. Meer info op de website.
Wie met kanker te maken heeft (gehad), binnen gezin of in directe omgeving, kan het fijn vinden om met anderen in dezelfde situatie te praten over wat hem of haar bezighoudt of dwarszit, of gewoon activiteiten te ondernemen. Stichting Inloophuis Oude IJssel biedt dit aan voor de jeugdafdeling 'Onder de pannen'. Voor de jongeren in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar worden er een of twee begeleiders gezocht. De inzet is iedere eerste woensdag van de maand van 18 tot 21 uur, tijdsinschatting vijf uren per maand.
Digitaal vrijwilligerswerk doen via Kom Erbij! De Vereniging Coalitie Erbij Doetinchem maakt activiteiten op welzijnsgebied in de gemeente Doetinchem voor iedereen zichtbaar en toegankelijk via hun website. Wanneer iemand mee wil doen in de maatschappij, dan kan het helpen wanneer bekend is wat er te doen is. De vereniging is op zoek naar iemand die het aanbod van de website www.komerbijindoetinchem.nl wil bijhouden. Het gaat zowel om het verwerken van activiteiten die organisaties zelf aanbieden via de mail, als om het actief speuren naar activiteiten en deze toevoegen aan de website. Een vrijwilligersfunctie voor iemand die mogelijk wat meer aan huis gebonden is. Tijdsinschatting twee uren per week.
Wie belangstelling heeft voor één van deze vacatures kan rechtstreeks contact opnemen met de organisatie of voor meer informatie op de website kijken. Of een bezoek brengen aan het inloopspreekuur, op dinsdag en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur aan de Terborgseweg 21 in Doetinchem. Tel. 0314-366734; e-mail info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Meer berichten