En kijkje in de werkplaats is mogelijk op de techniekdag bij Obelink. Foto: PR
En kijkje in de werkplaats is mogelijk op de techniekdag bij Obelink. Foto: PR

Techniekdag bij Obelink op zondag 6 mei

WINTERSWIJK - Op zondag 6 mei staat Obelink Vrijetijdsmarkt geheel in het teken van techniek. Bezoekers kunnen een kijkje in de werkplaats nemen, de nieuwste technische artikelen bekijken en zich laten adviseren door de specialisten.

In de Obelink werkplaats zijn de monteurs dagelijks bezig met bijvoorbeeld het monteren van diverse technische accessoires. Zondag 6 mei worden in de werkplaats tussen 10.00 en 16.30 uur doorlopend leuke workshops gegeven over onder andere mover-montage, as-revisie en schadeherstel.

Krassen uit caravanraam
Ook Gently is op zondag 6 mei van de partij. Gently heeft een groot aanbod aan caravan schoonmaakmiddelen en laat aan de hand van een workshop zien hoe krassen uit een caravanraam zijn te halen.

Smart-Trailer
Het is mogelijk om via de smartphone onderweg op de hoogte te blijven van de veiligheid van de caravan, via de Smart-Trailer. Er zijn allerlei modules, die men zelf naar wens kan samenstellen. Van een module die bandenspanning meet en controleert, tot een module die waarschuwt bij grote kans op oververhitte remmen. Er is een demo door E-trailer.

Vouwwagen-specialisten
Ook kan men terecht bij vouwwagenspecialisten van Campooz om tips te geven hoe een vouwwagen het beste kan worden opgezet. Ze beantwoorden graag alle vragen, net als trouwens de eigen Obelink-specialisten.

Op de tuinmeubelenafdeling worden lekkere hapjes klaargemaakt op een Cadac barbecue, maar ook in het restaurant is van alles te koop om de honger te stillen. In het restaurant is weer een hoekje ingericht, waar de kinderen zich kunnen laten schminken.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 6 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur.


Meer berichten