Mantelzorgcafé in gemeente Doetinchem

DOETINCHEM - Het Mantelzorgcafé heeft een nieuwe bijeenkomst gepland. Op woensdagochtend 2 mei kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten bij locatie 'Borghuis' in Doetinchem, Burg. Van Nispenstraat.

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen zij voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers begrijpen dat maar al te goed. U bent daarom van 10.00 tot 11.30 uur hartelijk welkom in het Mantelzorgcafé, georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg. Dé plek om mede-zorgers te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. De mantelzorgconsulent is gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan alle vragen beantwoorden.
Opgeven voor deze bijeenkomst is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt u aangeboden. Meer weten? Bel (0544) 82 00 00 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Meer informatie op de website.

www.vithulpbijmantelzorg.nl.

Meer berichten