Wibi Soerjadi maakte ook nog tijd voor een fotootje. Foto: Jurjen Fellinger
Wibi Soerjadi maakte ook nog tijd voor een fotootje. Foto: Jurjen Fellinger

Vrijwilligers naar Oost Gelders Symphonie Orkest met Wibi

DOETINCHEM - Ouderenzorgorganisatie Markenheem en Lionsclub Isala uit Doetinchem hebben gezamelijk hun vrijwilligers en mantelzorgers getrakteerd op een muzikaal avondje uit in schouwburg Amphion, verzorgd door pianist Wibi Sourjadi en het Oost Gelders Symfonieorkest.

Markenheem waardeert haar vrijwilligers en mantelzorgers enorm om hun betrokkenheid voor de bewoners. Lionsclub Isala Doetinchem zet geregeld mensen die dat op enigerlei wijze verdienen in het zonnetje. Daarom werden afgelopen zaterdag 300 vrijwilligers en mantelzorgers van Markenheem uitgenodigd voor een gezellige avond in de schouwburg. Wibi Sourjadi speelde, begeleid door het orkest, het schitterende 1e pianoconcert van Tschaikowsky. Met o.a. de prachtige Polowetzer dansen van Borodin, de geheimzinnige Nacht op de kale berg van Moessorgsky en het romantische Poème lyrique van Glazoenow nam het OG Symfonieorkest, onder leiding van Alexander Geluk, het gezelschap verder mee op een afwisselende muzikale reis door het Rusland van de 19de eeuw.
De gasten, die hartelijk werden verwelkomd door afgevaardigden van Markenheem en Lionsclub Isala, hebben genoten van dit speciale arrangement, met drankjes aangeboden door Amphion, de Linterhof en het Noaberfonds.

Meer berichten