Caribbean Combo in Amphion

DOETINCHEM - Caribbean Combo komt naar Doetinchem. Op maandag 7 mei staat dit warmbloedige gezelschap in Schouwburg Amphion. Daarna vervolgen Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe hun tour door de rest van Nederland. De tour wordt vrijdag 22 en zaterdag 23 juni afgesloten in AFAS Live in Amsterdam. Kaarten voor die shows zijn nog te koop via www.caribbeancombo.nl.

Na zes jaar afwezigheid is Caribbean Combo weer terug van weggeweest. De mannen hebben elkaar gemist en kunnen niet wachten om weer met elkaar op het podium te staan. Hun nieuwe show 'Ze zijn terug' is een exclusieve mix van stand-upcomedy, theater, muziek en dans. Kortom: een rijk gevulde voorstelling voor iedereen.
Het comedy- en cabaretgezelschap van Asporaat, Mossel, Verveer en Komproe speelde in 2010 zijn eerste voorstelling: 'Daar zal je ze hebben'. In 2011 volgde 'De kerstspecial'. Met deze voorstelling stond Caribbean Combo onder andere in Carré en tourde het viertal door Nederland, Suriname en Curaçao. In 2012 waren ze voor het laatst te zien met de voorstelling 'Ze zijn er weer'. Alle voorstellingen zijn uitgezonden door NPO3. Na Doetinchem brengt de landelijke theatertour Caribbean Combo onder andere nog naar Groningen, Leeuwarden, Eindhoven en Rotterdam.

Meer berichten