Seesing Personeel stopt als hoofd- en naamsponsor Orion

LICHTENVOORDE/DOETINCHEM – Na drie mooie jaren heeft Seesing Personeel besloten om vanaf seizoen 2018/2019 niet meer als hoofd- en naamsponsor aan Orion volleybal verbonden te blijven. Wel blijft de naam van de het Achterhoekse uitzend- en werving & selectiebureau nog minimaal één jaar op de shirts van de vereniging staan. Daarnaast zullen zij de stichting, waar het eerste herenteam in onder is gebracht, op een andere wijze blijven steunen.

"Met pijn in het hart nemen wij afscheid van ons hoofdsponsorschap van deze prachtige club", zegt Sabine ten Holder, Directeur Seesing Personeel. "Het heeft ons als bedrijf een enorme boost qua naamsbekendheid gegeven en de mensen van Orion hebben ons altijd op handen gedragen. Steeds weer kwam men met nieuwe, frisse ideeën om onze naam nog meer op de kaart te zetten in het Doetinchemse en de volleybalwereld. Niets was hen te veel. Ik wil dan ook een lans breken voor deze mooie club. Indien een bedrijf uit de regio op zoek is naar mogelijkheden om meer naamsbekendheid in de omgeving Doetinchem, maar ook daarbuiten, te genereren? Dan is dit een prachtige kans. Het heeft ons veel gebracht; niet alleen door het eredivisie-uithangbord Heren 1, maar ook de naamgeving aan de complete vereniging biedt enorm veel toegevoegde waarde. Immers spelen alle teams van Seesing Personeel Orion al drie jaar lang tegen veel regionale en landelijke teams die steeds weer onze naam tegenkomen; op de shirts, in de competitie-app, op diverse websites, en in de geschreven media."

De reden dat Seesing Personeel stopt met dit sponsorschap is puur een zakelijk besluit. "We hebben diverse nieuwe marketinginitiatieven ontplooid, waaronder sponsorschappen als Special Olympics en de Doetinchemse Sportverkiezing. Aangezien je elke euro maar één keer kunt uitgeven, moeten we keuzes maken. En nu maken we de keuze om na drie jaar te stoppen met dit sponsorschap bij Orion. Het heeft zijn werk gedaan en onze verwachtingen zelfs ruimschoots overtroffen. Wij wensen de toekomstige hoofd- en naamsponsoren dan ook veel zakelijk succes en plezier bij deze prachtige club", besluit Sabine ten Holder.

Meer berichten