Informatieavond Lourdesreis voor Jongeren

ETTEN - Op vrijdagavond 10 november is er in de Maria kapel van de Sint Martinuskerk, Dorpstraat 19 in Etten vanaf 19.30 uur een infobijeenkomst over de Lourdesreis voor Jongeren, vanuit de parochie Maria Laetitia.

In de meivakantie van 2018 sluiten de parochie Maria Laetitia aan bij de bisdom bedevaart naar Lourdes. Jongerengroep IMPULZ heeft voornemens om met ongeveer 25 jongeren (15-30 jaar) deel te nemen aan deze bedevaart. In totaal zullen ongeveer 1300 pelgrims deelnemen aan deze bijzondere bedevaart, waarvan ongeveer 150 jongeren die een eigen programma volgen tijdens de bedevaart.

Na het succes van 2012 en 2015, toen eveneens 25 jongeren deelnamen aan de bedevaart, wil men het succes evenaren door een afwisselend programma te bieden met inhoud. Het belooft dus opnieuw een mooie reis te worden waarin serieuze zaken worden afgewisseld met leuke en gezellige activiteiten. Naast de kerkelijke plechtigheden is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens wandelingen, ontspanningsmomenten in het hotel, op een terras in Lourdes of in de mooie natuur van de Pyreneeën.

Om te kijken of deze reis aanspreekt is men welkom op vrijdagavond 10 november in de Maria kapel van de Ettense Sint Martinuskerk. Op deze avond verzorgen jongeren een presentatie, aan de hand van een powerpoint over hun ervaringen in Lourdes. Ook kan men vragen kwijt over deze reis. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om in te schrijven.

Voor meer informatie: diaken Cor Peters c.peters@mlparochie of begeleider Albert Gilsing albertgilsing@gmail.com.

Meer berichten