Workshops Dansfabriek van start

GAANDEREN/SILVOLDE - Dit jaar start de Filmfabriek met het tweede seizoen en dit jaar is er ook een primeur: De start van de Dansfabriek Gekkoo.

Stichting GEKKOO geeft theater-, film-, dans- en schrijflessen voor kinderen en jongeren in de regio Achterhoek. De lessen vinden plaats in Silvolde en Gaanderen. Naast de lessen biedt Gekkoo hen een podium om op te schitteren met als doel hen meer vertrouwen, openheid, stevigheid en spelplezier geven. Gekkoo brengt hen in aanraking met allerlei manieren om zich te uiten en we werken vanuit respect, vertrouwen en eigenheid. In de lessen wil Gekkoo een veilige omgeving bieden waarin elk kind de kans wordt geboden in vrijheid te creëren en te groeien.

Dans
Naast de Theaterfabriek en de Filmfabriek is de Dansfabriek is er een nieuw initiatief van Gekkoo. In november kunnen kinderen gratis kennis komen maken met de lessen van docent Leonieke Scholten. Zij heeft vele jaren ervaring in het doceren van verschillende dansstijlen. Kennismaken kan op 18 en 25 november. Op via www.gekkoo.nl/dansworkshops.

Voor 8 tot 12-jarigen is de kennismaking in Lokaal 5 aan de Kerkenstraat 5 in Silvolde, op zaterdag 18 november van 11.30 tot 13.00 uur en voor 13 tot 18-jarigen: een week later, op 25 november van 15.30 tot 18.00 uur op dezelfde locatie.


www.gekkoo.nl/dansworkshops
leonieke@gekkoo.nl


Meer berichten