Meet en Match Markt op De Vijverberg

DOETINCHEM - De Meet en Match Markt is het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) event van het jaar, waar ondernemers sociaal, maatschappelijke initiatieven een hart onder de riem kunnen steken. Ook materialen, advies, vrijwilligers, teambuildingsuitjes voor het goede doel zijn van harte welkom.

"De stichtingen en verenigingen worden hier heel blij van en u maakt onze Achterhoekse samenleving door uw bijdrage een stukje mooier", aldus de organisatie. Het event heeft een 'beursvloerachtig' karakter alwaar de vrager en de aanbieder bij elkaar gebracht worden zodat er een match ontstaat die notarieel bekrachtigd zal worden. Vorig jaar zijn er met alle 65 uitdagingen 5600 matches gemaakt die een maatschappelijke waarde vertegenwoordigen van 5,6 miljoen euro.
Tijdens dit gratis event wordt ook de MBO-Award 2017 uitgereikt aan de meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer van de Achterhoek. De eerste nominaties staan reeds online, het is nog steeds mogelijk om ondernemers te nomineren voor de opvolger van de MBO-Award 2016 winnaar 'Gaabs'.
Men kan een bedrijf aanmelden en gelijk de keus nomineren en uiteraard het eventuele aanbod opgeven. Dit jaar worden ook andere prijzen uitgereikt aan de deelnemers, zoals de 'prijs voor het meest genereuze aanbod'?
De Meet en Match Markt wordt gehouden in het Graafschap-stadion in Doetinchem, waar Sjoerd Weikamp als spreekstalmeester het geheel op ludieke wijze aan elkaar praat.


www.doetinchemseuitdaging.nl

Reageer als eerste
Meer berichten