De PLayFountain is een attractie die past bij het Zomerfestival. Foto: PR
De PLayFountain is een attractie die past bij het Zomerfestival. Foto: PR

Zomerfestival in Centrum Doetinchem

DOETINCHEM - Tijdens het Zomerfestival op 16 augustus van 12.00 tot 18.00 uur bruist het centrum van Doetinchem van activiteiten.

Op het Simonsplein en de Hamburgerstraat staat een braderie van circa veertig kramen met een uitgebreid aanbod. Gedurende de braderie loopt er een muzikaal duo in het centrum van Doetinchem, op het Simonsplein staat de draaimolen er voor de kleine kindjes en ook een trampoline. In de Adelaarstraat kunnen kinderen zich laten schminken.
Vanaf woensdag 19 juli tot en met 20 augustus staat de indrukwekkende PlayFountain op het Simonsplein. De PlayFountain is een mobiele attractie die bestaat uit een podiumvloer van 10 bij 10 meter van ongeveer 25 centimeter hoogte met waterstralen. Elk 'vak' is voorzien van zestien individueel regelbare waterstralen, waarmee tal van voorgeprogrammeerde spelletjes kunnen worden gespeeld. Dit maakt de PlayFountain tot een spannende, interactieve en veelzijdige attractie. De uitdaging is om met water te spelen zonder nat te worden.
De Playfountain is dagelijks tussen 10.00 en 22.00 uur actief en staat tot en met 20 augustus op het Simonsplein om daar voor veel waterpret te zorgen. Dus behalve lekker winkelen en vele koopjes scoren in het centrum, is er ook muziek, entertainment en de mogelijkheid een terrasje te 'pikken' in Doetinchem.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>