Waterboys, een vader-zoon roadmovie. Foto: PR
Waterboys, een vader-zoon roadmovie. Foto: PR

Waterboys bij Villa Ruimzicht

Buitenfilm op vrijdag

DOETINCHEM - Filmliefhebbers hebben aan een stoel genoeg om te kunnen genieten van het Buitenfilm Festival. Vrijdag 18 augustus is bij Hotel Villa Ruimzicht, Ruimzichtlaan 150 in Doetinchem vanaf 21.30 uur de film Waterboys te zien.

Waterboys is een vader-zoon roadmovie van de regisseur van Zusje, die je hart raakt. Het vertelt het intens grappige en ontroerende verhaal van misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek. Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen. Hoofdrollen in deze film van Robert Jan Westdijk (Zusje, Phileine zegt Sorry) worden vertolkt door Leopold Witte en aanstormend talent Tim Linde en de Schotse actrices Helen Belbin en Julie McLellan. Met soundtrack en special appearance van de vermaarde band The Waterboys (The Whole of the Moon).
Deze 93 minuten durende film (met pauze) draait op een groot doek bij Hotel Villa Ruimzicht, waar hapjes, drankjes én een speciaal buitenfilmmenu verkrijgbaar is, op 18 augustus.

Voor de vijftiende keer organiseren de vrijwilligers van het Gruitpoort filmhuis het gratis Buitenfilm Festival. Met deze jubileumeditie naast een prachtige nieuwe locatie: het IJsselkadestrand, ook een heuse nachtfilm bij de Topsporthal.


www.gruitpoort.nl/buitenfilm

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>