Vacatures Vrijwilligerscentrale Doetinchem

DOETINCHEM - De Vrijwilligerscentrale Doetinchem bemiddelt tussen vrijwilligers en organisaties die vrijwilligers zoeken. Regelmatig wordt in deze krant een greep uit het aanbod van vrijwilligersfuncties gepubliceerd.

Sensire, wonen met zorg, zoekt voor locatie Den Ooiman, vrijwilligers voor de dagbehandeling.
De werkzaamheden zijn breed georiënteerd. Zo kunnen vrijwilligers een activiteit doen met een cliënt of samen een wandeling maken. Verder biedt men ondersteuning bij de maaltijden en wordt gezellig samen een kop koffie of thee gedronken. Ook kan er samen gekookt worden als activiteit of gezamenlijk iets bakken. Ondertussen maakt de vrijwilliger gezellig een praatje met de mensen. Het is fijn wanneer kandidaten affiniteit hebben met (dementerende) ouderen. De werkmomenten zijn op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag de gehele dag van 09.00 tot 17.00 uur, maar een dagdeel is ook mogelijk. Of op donderdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Stichting Gaanderhuus biedt een open huiskamer voor iedereen in Gaanderen om elkaar te ontmoeten en te verbinden. Zij zijn op zoek naar een penningmeester. Binnen deze functie verzorgt de penningmeester de financiën voor stichting Gaanderhuus, draagt zorg voor sponsorwerving en subsidieaanvragen. De kandidaat heeft ervaring met het aanvragen van subsidies, boekhouding en met het werken met de computer. De penningmeester is eenmaal per maand aanwezig bij het overleg van de werkgroep en verder kan men zijn of haar eigen werkmomenten indelen. In overleg wordt er een kilometer- en telefoonkostenvergoeding geboden.

Stichting Stadskamer zoekt enthousiaste gastheren en/of vrouwen voor de locatie de Stadskamerwinkel. De gastheer/gastvrouw is onder andere verantwoordelijk voor koffie en thee zetten, afwassen en het afruimen van kopjes. De voorraad in de keuken bijhouden, zoals koffie, thee, suiker en melk, de keuken onderhouden en de boodschappen doen. De gastheer/vrouw heeft heeft oog voor de omgeving, dat betekent opruimen en/of schoonmaken als het nodig is. Daarnaast informeert de gastheer/vrouw de bezoekers en klanten wat de Stadskamer inhoudt en wat de Stadskamer kan bieden. Dat houdt ook in dat men op de hoogte is van het programma en de workshops. Er wordt een dagdeel in overleg gewerkt, van 09.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.

Wie belangstelling heeft voor een van de hierboven vermelde vacatures, kan rechtstreeks contact opnemen met de betreffende organisatie. De hierboven vermelde vacatures staan met hun contactgegevens vermeld op de vrijwilligersvacaturebank op de website. Ook kan men informeren bij de Vrijwilligerscentrale. Die is geopend voor bezoek op dinsdag en vrijdag van 09.00 en 12.00 uur, en daarnaast telefonisch bereikbaar, tel. 0314-366734.
Het adres van de vrijwilligerscentrale is: Terborgseweg 21 (Zorgplein),het e-mail adres is info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl


www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>