Veel trekkerspektakel in Nieuw Wehl. Foto: PR
Veel trekkerspektakel in Nieuw Wehl. Foto: PR

TrekkerTrek in Nieuw Wehl

NIEUW WEHL - Het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 juli staat in het teken van de Pull-Off Party en Trekkertrek Nieuw Wehl. Met als hoofdingrediënten mechanisch spektakel, muziek, kinderattracties en gezelligheid is het Achterhoekse dorp Nieuw Wehl de ideale uitvalsbasis voor jong en oud. De muzikale omlijsting op de Pull-Off Party wordt dit jaar verzorgd door de coverband Premium. Op zaterdag en zondag staan er meer dan tachtig deelnemers op de baan die strijden voor een podiumplaats.

Op zaterdagavond 22 juli is vanaf 18.00 uur het Tractorspektakel te zien op de verlichte wedstrijdbaan. Tegelijkertijd barst het feest los met de coverband Premium. Met een repertoire variërend van top 40-hits, herkenbare golden oldies, catchy popsongs, scheurende gitaarmuziek en ook dance wil de band het veld helemaal plat spelen.
Zondag 23 juli begint de trekkertrekwedstrijd om 9.30 uur. Op deze dag gaan meer dan tachtig deelnemers in meerdere gewichtsklassen uitmaken wie de sterkste is. Tussendoor worden ook enkele demo's verreden. Voor de kinderen is er weer veel speelplezier. Wie wil er niet in een grote zandbak spelen of opgemaakt worden als prinses of stoere leeuw? Daarnaast zijn er diverse springkussens en bij warm weer waterattracties. Alles is overzichtelijk bij elkaar geplaatst zodat ouders hun kind niet uit het oog hoeven te verliezen.
Trekkertrek Nieuw Wehl en de Pull-Off Party worden gehouden aan de Mgr. Hendriksenstraat in Nieuw Wehl. De entree bedraagt vijf euro per dag (kinderen onder de 12 jaar gratis entree).


www.trekkertreknieuwwehl.nl

1 reactie
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>