Sean Cook terug bij Seesing Personeel Orion

DOETINCHEM - De 26-jarige Sean Cook keert terug bij Seesing Personeel Orion. Cook was in het seizoen 2015-2016 ook al speler in Doetinchemse dienst. Na dat seizoen vertrok de geboren Schot en ging spelen als beach-volleyballer en in de Britse zaalvolleybal-competitie.

"De technische staf is tevreden met zijn terugkeer aangezien Cook een ander type speler is dan de aanvallers die reeds in de selectie zitten. In die zin voegt Sean zeker wat wezenlijks toe. Daarnaast is het voor deze enige buitenlandse speler in het team natuurlijk prettig dat hij de weg kent bij Orion. De aanpassing zal daarom ook prima verlopen," aldus voorzitter Wijnand Geerdink.

Verder kon de voorzitter nog melden dat de technische staf verder is ingevuld met Jeroen Peeters als assistent van Redbad Strikwerka. Samen met Strikwerda neemt Peeters de coaching voor zijn rekening en zal hij als specialistentrainer een deel van de selectie onder handen nemen. Fysiek trainer Alex Drost, specialisten-trainer Pim Raterink en analist en assistent trainer Albert Vissinga blijven ook het komend seizoen voor de Doetinchemse eredivisionist actief.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>