Repaircafé

DOETINCHEM - Wat doe je met een lamp, stofzuiger, grasmaaimachine of computer die het niet meer doet? Met een broek waar de rits van kapot is of een stoelpoot die los zit? Niet weggooien maar ermee naar het Repaircafé Doetinchem gaan. Elke donderdag van 13.00 tot 16.00 uur zitten de vrijwilligers van het Repaircafé klaar in de Stadskamer in Doetinchem, Dr. Hubernoodtstraat 6.

De vrijwilligers gaan aan de slag om te zien óf en hóe het gerepareerd kan worden, en helpen bij het nemen van een beslissing over het vervolg als dat niet eenvoudig lukt. Wanneer er een onderdeel aan vervanging toe is moet men dit zelf bestellen en betalen. Omdat het Repaircafé iedere donderdagmiddag geopend is, kan men dan de volgende keer terugkomen met alles en het onderdeel. De vrijwilligers helpen dan het onderdeel te plaatsen.
Deze werkzaamheden zijn gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld voor aankoop van gereedschap en verbruiksmaterialen.
Het Repaircafé is op zoek naar vrijwilligsters voor de naaigroep. Zij kunnen zich elke donderdag melden in de Stadskamer.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227718&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=staddoetinchem.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=699,700,701,703,704,725" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>