Door de modder voor Spieren voor Spieren. Foto: Joke Heusinkveld
Door de modder voor Spieren voor Spieren. Foto: Joke Heusinkveld

Enorm succes sponsorloop AOC–Oost Doetinchem

DOETINCHEM/BRAAMT - Onlangs heeft een groep leerlingen uit de vijfde en zesde klas van het Groene Lyceum een survivalrun voor het goede doel neergezet en hiermee een prachtbedrag van 6350 euro opgehaald.

Het doel van deze opdracht was om een evenement te organiseren. Deze groep van zeven leerlingen heeft een survivalrun georganiseerd genaamd Muscle-Mud-Run. De run was in combinatie met een sponsorloop voor alle eerste en tweede klassen van het AOC-Oost. Ruim vierhonderd leerlingen deden mee om geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren heeft als missie om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen.

Na intensieve voorbereiding van de organisatie heeft het evenement 13 april plaats gevonden bij Markant Outdoor Centrum in Braamt. Dankzij super-enthousiaste leerlingen, docenten en de prachtige locatie waar ze gebruik van mochten maken is deze dag een groot succes geworden. Het opgehaalde bedrag is 12 mei door de organisatie persoonlijk overhandigd aan Spieren voor Spieren.

Meer berichten